Hyundai İstif Makinaları - Tetaş


 



TETAŞ & HYUNDAISİZİ İLERİ TAŞIR

17 Mart 2020’ de Hyundai Material Handling Türkiye pazarını aktif olarak hedeflemek için, Türkiye'nin önde gelen firması olan
TETAŞ İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş. ile DİSTRUBİTÖR SÖZLEŞMESİ imzalayarak Türkiye pazarına tam teşekküllü bir giriş yaptı.

 

Aynı endüstrideki diğer markaların kullanımı konusunda tecrübeli satıcıları seçerek, pazara hızlı bir giriş yaptı ve pazar payının güvence altına alınması sağladı.

 

TETAŞ, forklift sektöründeki bilgi birikimiyle orta ve uzun vadeli perakende ve kiralama işini genişletecektir. Yeterli bir satış ve servis ağına sahip olan TETAŞ, aynı alandaki diğer markaları kullanma deneyimine dayanarak ürün tedariğini hızlıca gerçekleştirebilmektedir.

 

TETAŞ, HYUNDAI ile güçlerini birleştirerek , satış ve servis şubelerini sırasıyla 29 alt bayiye genişletmiş, profesyonel ekibini oluşturarak, hızlı bir pazar payı elde etmek için güvenle yola devam etmektedir.

 

Hyundai Material Handling Global Satış Departmanı başkanı Vincent An, "Büyük ölçekli bir Distribütörlük ile yapılan bu sözleşmenin Türkiye pazarını hedeflemeyi kolaylaştırması bekleniyor" diyerek, "Bu yıl Türkiye'deki Malzeme Taşıma satışlarının, ilk iş yılı olmasına rağmen 125 birime ulaşacak ve önümüzdeki iki ila üç yıl içinde Türkiye pazar payının %8 - 10'unu geri kazanmayı umuyoruz." dedi.

 

Bu arada, TETAS, Hyundai Material Handling ile forklift işi için 2.500.000 USD tutarında bir başlangıç siparişi vermiş ve tam teşekküllü bir pazarlama faaliyet planı oluşturmuştur.
 

Hyundai Forkliftler


Yorumlar