İzmir Kamera Sistemleri


 Elkasis Güvenlik Sistemleri’ni, 2009 yılında İzmir’de faaliyete aldık. Başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye'ye hizmet veren firmamız, elektronik güvenlik sistemlerinde sizlere kalıcı çözümler sunmaktadır. Profesyonel kadromuzun yapacağı keşif sonucu, sistemimizin çalışacağı yere göre en uygun ürünlerimizi seçerek güvenliğinizi sağlamaktayız. Sistemlerimizde uzun yıllar yüksek performans sağlayan ürünler kullanılmaktadır. Elkasis Güvenlik Kamera sistemleri, izmir bölgesinde sorunsuz hizmet için güvenilir adresiniz olarak sizlerin yanınızdayız. Kamera sistemleri fiyatı almak için bizlere ulaşabilirsiniz. Unutmaın ki ucuz kamera sistemi demek, cok fazla sorun demektir. Bu sebepten ötürü de rofesyonel kamera sistemlerini tercih ediniz. Bu sistemlerin arasında önde gelen marka da Dunlop Kamera Sistemleridir. Aynı zamanda Alarm Sistemleri için de hizmetinizdeyiz. Görüntülü diafon sistemleri ve solar güneş enerjisi sistemleri için de bizden fiyat almayı ihmal etmeyiniz.


İzmir kamera sistemleri

Alanımızda Tecrübeliyiz!
Hizmetlerimiz ve Ürünlerimizi saymakla bitiremeyiz. Tecrübelerimizi sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Projelerimizde yüksek hizmet anlayışını sunuyoruz.
Kamera Sistemleri
Kamera Sistemleri
Günümüz şartları altında güvenliğimiz önemli bir husustur. Gerek işyeri,
Detay Görüntüle 
Alarm Sistemleri
Alarm Sistemleri 
Alarm sistemleri güvenliğimiz için hayatımızda önemli bir yer teşkil etmektedir. Sahip olduğunuz konutlar ve işyerinde sürekli güvenlik için alarm sistemlerini tercih etmeniz aynı zamanda işyerinizin açılış-kapanış saatlerini bilmenize, şifreler sayesinde personel takibini....
Detay Görüntüle 
Güneş Enerjisi Sistemleri
Güneş Enerjisi Sistemleri
Herkes gibi sizler de doğayı korumak istersiniz değil mi? güneş enerjisinden ürettiğiniz elektrik ile siz de doğaya ve ülkemize destek olacaksınız. Türkiye'de muhteşem coğrafyaya sahip olmamız dolayısıyla, güneşin de desteğini arkamıza almamızın tam zamanı!
Detay Görüntüle 
Geçiş Sistemleri
Geçiş Sistemleri
1 ADET ZK SOFTWARE A10 ID PARMAK İZLİ TERMİNAL 1 ADET KAPI VE / VEYA TURNİKE AÇMA KİTİ
Detay Görüntüle 





Bizimle İletişime Geçin !
Projemizi sizinle "bi' kahve içip konuşalım artık" dersiniz diye bizimle hemen jet hızında iletişim kuracağınız bir form bıraktık. Ofisimizde sizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Projeleriniz bizimle emin ellerde...


ADRES
Atıfbey mah. 5/3 Sokak No:3 K:3 D:5 Gaziemir İzmir

Yorumlar